Van ‘moeten’ naar ‘willen’ sporten bij nieuwe Loopgroep

Helen van Mourik, oncologieverpleegkundige van beroep, is gestart met het geven van wandel- en hardlooptrainingen met een vleugje bootcamp en yoga. Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden. Je loopt op je eigen tempo in een groep die is afgestemd op jouw niveau. En het blijkt een succes, waardoor er extra groepen worden gestart. 

Ook als je de motivatie totaal niet kan vinden om in beweging te komen, is Loopgroep Zeist een uitkomst. Door de afwisseling, creativiteit, gezelligheid, en persoonlijke stimulans in de trainingen ga je ervaren dat bewegen in de buitenlucht je veel goeds geeft. De bossen van Zeist is een prachtige plek om te trainen en ook de avondtraining op de verlichte skeelerbaan bij Blik &Burgers heeft zijn charme.

Lopen gééft veel. Juist ook in de herfst en winter. Zelf ervaart Helen al ruim 10 jaar dat het hardlopen je fysiek, mentaal en sociaal sterker maakt en je in balans brengt en houdt. Die fijne ervaring gunt ze iedereen! 

Welkom om vrijblijvend een proefles in de RelaxLoop of HardLoop groep mee te doen op maandag, woensdag of vrijdag. Personal training is ook mogelijk (ook tijdens of bij herstel van een (oncologische) ziekte en behandeling).

Meer info: www.loopgroepzeist.nl of 06-37302680.
 

Loopgroep Zeist