Sportcentrum Kees wil veilige en inclusieve omgeving

Sportcentrum Kees in Bilthoven zal komend najaar verbouwd worden. In samenwerking met Muurbloem Design Studio en lokaal bouwbedrijf Qbuild De Jong krijgt het Bilthovense sportcomplex een nieuw entreegebouw en een vernieuwde horeca. Sporters blijven welkom tijdens de werkzaamheden.

Na de realisatie van een vernieuwde fitnessruimte met sporttoestellen op 1,5-meter krijgt Sportcentrum Kees een vernieuwde entree die past bij de visie van eigenaars Robert Schouten en Mandy Snel voor een veilige en inclusieve sportomgeving. "De voorgevel wordt voorzien van een nieuw portiek met automatische schuifdeuren die zorgen voor een vlotte, contactloze binnenkomst. Door het wegbreken van verschillende draagmuren in de ontvangsthal ontstaat ruimte voor een nieuwe, open receptiebalie van waarachter een gastvrouw de Bilthovense sporter zal verwelkomen. In de nieuwe horeca kan de sporter zich te goed doen aan verschillende gezonde eet- en drinkwaren, bereidt in de nieuwe keuken."

De geschiedenis herhaalt zich
Het complex aan de Kees Boekelaan kent een rijke historie aan verbouwingen. "Na de bouw in 1979, kreeg het gebouw in 1983 een nieuw entreegebouw, uitgevoerd door het lokale Bouwbedrijf De Jong. Nu, bijna 40 jaar later, gaat hetzelfde bedrijf, dat eerder fuseerde tot Qbuild De Jong, het complex wederom van een nieuwe entree voorzien, ditmaal naar ontwerp en onder begeleiding van Muurbloem Design Studio uit Utrecht."

De werkzaamheden zullen tien weken in beslag nemen. In de tussentijd blijven de Bilthovense sporters van harte welkom en kunnen zijn het gebouw betreden vanaf de parkeerplaats aan de zijkant van het gebouw. 

Op de foto: Van links naar rechts: André Hehemann (directeur Klant & Markt, Qbuild De Jong), eigenaar Robert Schouten, en Bart van de Kerkhof (algemeen directeur, Muurbloem design studio). 
 

Vlnr: André Hehemann (directeur Klant & Markt, Qbuild De Jong), eigenaar Robert Schouten, en Bart van de Kerkhof (algemeen directeur, Muurbloem design studio). 
Fotograaf
Muurbloem design studio