VKZ breidt team uit met Jan van Vliet

Jan van Vliet (24) is als junior proces- en projectmanager in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. 

Jan is per 1 september begonnen als junior proces- en projectmanager. Na zijn bachelor Bouwkunde aan de Technische Universiteit volgde hij een master Management in the Built Environment. Als gevolg van zijn brede interesses heeft Jan binnen de bachelor Bouwkunde ook een minor project Projectmanagement gedaan. Hierdoor heeft hij naast de technische en esthetische aspecten van een project ook kennis op gedaan van eisen met betrekking tot kwaliteit, organisatie, budget en tijd. 

Door middel van een stage bij het team Wonen van de gemeente Rotterdam heeft Jan ervaring op gedaan met de beleidsmatige kant van een bouwproces. Daarnaast heeft Jan ook ervaring opgedaan met de uitvoerende kant van de gebouwde omgeving met een baan als junior vastgoedinspecteur.

Zijn theoretische kennis, praktische ervaring en brede interesses maken Jan inzetbaar voor een breed scala aan projecten.

VKZ Jan van Vliet