Open repetities opleidingsorkesten bij de KBH 

Heb je muziekles op een blaasinstrument of slagwerkles en wil je graag samen met anderen muziek maken? Kom dan meespelen tijdens de open repetities van de opleidingsorkesten van de Koninklijke Biltse Harmonie (KBH).

In het Leerlingen Harmonieorkest (LHO) kun je meespelen nadat je enkele maanden muziekles hebt gehad. Het LHO repeteert op vrijdagavond van 17.45 – 18.15 uur. Samen met leeftijdsgenoten muziek maken is een ideale aanvulling op muziekles, het is gezellig en leerzaam. Heb je al enkele jaren muziekles, dan kun je meespelen in het Klein Harmonieorkest (KHO) op de vrijdagavond van 18.30 – 19.45 uur. Het KHO geeft enkele optredens per jaar, zoals een buitenoptreden, een optreden met een ander jeugdorkest of het Groot Harmonieorkest of een optreden in een pretpark. Joost Visser is de dirigent van het LHO en het KHO.

Heb je slagwerkles? Dan kun je terecht in de Opleidings Melodie Percussiegroep voor beginnende slagwerkleerlingen. In groepsverband wordt er gerepeteerd aan meerstemmige slagwerkstukken en gewerkt aan ritmisch samenspel en improvisatie. De repetities zijn op woensdagavond van 18.30 – 19.15 uur. Marcel Heijnen is de dirigent van de OMPG en van de Melodie Percussiegroep voor ervaren muzikanten. Ook verzorgt hij slagwerklessen bij de KBH op woensdag- en vrijdagmiddag.

In september kun je vrijblijvend meedoen tijdens de repetities van de opleidingsorkesten. Wel graag vooraf aanmelden, zodat we kunnen zorgen dat de juiste muziekpartijen voor je klaarliggen! 

Voor aanmelden en/of meer informatie kun je contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl

Open repetities KBH