ASZ journaal op Slotstad TV: Even voor 7

Slotstad TV Zeist, de Algemene seniorenvereniging Zeist ( ASZ ) en Fons Pennings hebben afspraken gemaakt voor een samenwerking om 10 afleveringen te maken van ‘Even voor 7’. De start van de samenwerking hebben zij feestelijk gevierd met cakes van de taartenfabriek in de bibliotheek Idea te Zeist.

Wat is ‘Even voor 7 ‘? ‘Even voor 7’wordt een journaal van ASZ, door en voor de leden en senioren in Zeist en omgeving. Dat ASZ  deze samenwerking aan kan gaan is mogelijk geworden door een subsidie van Postcode Loterij Buurtfonds.  Via een ASZ  journaal wordt er een keer in de maand, een week lang, twee keer per dag een ASZ  ‘Even voor 7’  uitgezonden.

Leden van ASZ gaan vertellen over de activiteiten welke voor en door ASZ leden worden georganiseerd. Natuurlijk is iedere senior welkom om lid te worden voor  20 euro per jaar en zo ook mee te komen doen. Er zijn vele activiteiten waar senioren aan kunnen deelnemen; van wandelvoetbal tot lezingen. Van koffieochtenden op verschillende plaatsen in Zeist tot samen uit eten gaan. Van samen fietsen en wandelen tot jeu de boules spelen. Iedere uitzending gaan leden u vertellen wat er de komende maand te doen is. Maar ook worden zaken, die belangrijk kunnen zijn voor senioren, onder uw aandacht gebracht.

En iedere keer weer gaan wij u uitnodigen een keer te komen kijken of wat er geboden wordt u ook aanspreekt. De activiteiten worden georganiseerd door leden, voor leden. Dat is de kracht van de leden van ASZ die samen actief willen zijn, daardoor ook elkaar ontmoeten en zo kunnen er zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan.

Op www.seniorenzeist.nl vindt u de verdere gegevens van ASZ en een overzicht van het aanbod van activiteiten. U kunt ook informatie krijgen via  info@seniorenzeist.nl 

Op de foto Vlnr zittend: Irmgard Kuster van Slotstad TV Zeist, Leo Kroon penningmeester ASZ. Vlnr staand: Fons Pennings van Penningsmedia,  Eefje van Essen redactielid  ASZ  en Lia van Dijk voorzitter ASZ .
 

ASZ journaal Even voor 7