De Wittenberg viert haar 50-jarig bestaan

Op 13 april 2022 is het 50 jaar geleden dat stichting De Wittenberg werd opgericht. Die feestelijke gebeurtenis viert de Wittenberg het gehele jaar in een speciaal jubileumjaar. Het hoogtepunt van dit jaar wordt zaterdag 14 mei 2022, een dag vol activiteiten, sprekers en rondleidingen door en om de Wittenberg. ‘We vieren het verleden, maar richten ons op de toekomst’, zo vat Frans Hoogendijk, directeur van de Wittenberg, de insteek van dit jubileumjaar samen.

Het jubileumjaar wordt feestelijk ingeluid met de jaarlijkse dineractie, die georganiseerd wordt op 24 en 25 september. Het thema van de dineractie is ‘Seventies Dinner Party’, een knipoog naar de eerste jaren van de Wittenberg.  Geniet van een heerlijk diner in de stijl van de jaren 70 en een geheel verzorgd avondje uit voor €35,00 p.p. (all inclusive). Een ieder is van harte uitgenodigd om te komen dineren. Inschrijving is mogelijk via dewittenberg.nl/dineractie.

Stichting De Wittenberg werd in 1972 opgericht als Stichting Reformatorische
Bijbelschool en is sinds 1980 gehuisvest in het huidige pand aan de Krakelingweg in Zeist, waar studenten en bewoners samen een christelijke leefgemeenschap vormen. De Wittenberg wil jonge mensen toerusten om als christen in de wereld te staan en biedt daarvoor het tussenjaar Inside-out aan voor jongeren van 17 tot 25 jaar. Ook biedt de Wittenberg retraites voor mensen die rust en bezinning zoeken.

Logo De Wittenberg