Muzieklessen voor kinderen weer van start bij de KBH 

Op vrijdag 10 september starten de nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids van de Koninklijke Biltse Harmonie. Kinderen uit groep 1 en 2  van de basisschool kunnen deelnemen aan SuperKids en kinderen uit groep 3 t/m 5 aan AMV Kids.

Bij de cursus SuperKids (vrijdag 15.45 – 16.30 uur) maken de kinderen in 16 lessen spelenderwijs kennis met muziek. Met leuke liedjes en spelletjes leren de kinderen zo de grondbeginselen van de muziek. AMV Kids (vrijdag 16.30 – 17.15 uur) is een leuke basiscursus ter voorbereiding op muzieklessen op een instrument. De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en oefenen met noten lezen. De lessen worden verzorgd door de Muziekschool De Bilt-Zeist (locatie: Het Lichtruim, Planetenplein 2 in Bilthoven). De cursussen starten op vrijdag 10 september met een proefles.

Daarnaast starten in september ook de individuele slagwerklessen weer bij de KBH. Er is nog plek voor enkele nieuwe slagwerkleerlingen (van alle leeftijden) op de woensdag- en vrijdagmiddag. Na enkele maanden les kunnen de slagwerkleerlingen deelnemen aan de Opleidings Melodie Percussiegroep (OMPG). De slagwerklessen worden gegeven door Marcel Heijnen, tevens dirigent van de OMPG en van de Melodie Percussiegroep voor gevorderde muzikanten.

Voor meer info en/of aanmelden kunt u contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl

Muzieklessen Biltse Harmonie