Samen zingen in het Zeister Widarkoor

Ondanks dit bewogen jaar heeft het Widarkoor in Zeist stand gehouden. In de zomer heeft het Widarkoor doorgezongen in kleine groepering in de heerlijke buitenlucht. Per september gaan we weer zingen in gebouw Helicon aan de Socrateslaan 22a! 

Tijdens onze repetities staan verbinding, saamhorigheid en het gezond makende effect van samenzang centraal. Het is niet alleen gezellig en mooi om samen te zingen, je voelt je tevens verbonden met elkaar en gaat weer opgeladen naar huis. Het Widarkoor bestaat sinds februari 2018 en groeide al gauw uit tot een koor van ruim dertig zangers. We zingen van canons tot meerstemmig muziek, zowel volksmuziek uit veel verschillende landen als klassieke liederen. De avonden starten we altijd met stemoefeningen van de Schule der Stimmenthüllung, opgezet door de zweedse zangeres Valborg Werbeck Svärdström. 

We repeteren om de week op donderdagavond onder leiding van dirigente Janneke Moes. Door de Coronamaatregelen is het koor kleiner geworden, dus nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom dus gerust een keertje een avond meezingen.

Opgeven kan via sylvia.stroink@widar.nl

Koor
Fotograaf
Pixabay