Internationaal Lied Festival Zeist

Datum

Op vrijdag 30 oktober geniet je tijdens de Najaarsdag van het Internationaal Lied Festival Zeist van maar liefst zeven recitals door musici die met regelmaat op bekende podia in binnen- en buitenland te horen zijn. 

Normaal gesproken moet je voor een complete concertserie meerdere dagen of avonden uittrekken, maar tijdens de Najaarsdag krijg je in één dag de complete festivalervaring. En als kers op de taart ben je ook getuige van de wereldpremière van een nieuwe liedcompositie.

Spannende auditie
Van welke twee liedduo’s gaan we volgend jaar meer horen? Dat is de vraag tijdens het Young Singers Platform: een spannende auditie waarin zes liedduo’s zich met elkaar meten. Welke twee duo’s gaan naar huis met een toezegging voor twee optredens in 2021 op internationaal bekende podia?

Beethovenjaar
Je zou het bijna vergeten, maar 2020 is het Beethovenjaar. Tijdens het avondrecital Old Songs ReSung hoor je dan ook werken van deze componist. Wat het recital extra bijzonder maakt is dat je liederen hoort in een bezetting voor zanger en pianotrio. Bariton Maarten Koningsberger en The Atlantic Trio brengen je een uniek programma met oude en nieuw gearrangeerde werken. Een echte aanrader!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de volgende website: 
www.ilfz.nl 
 

Fotograaf
Maaike-Eijkman
Maarten Koningsberger en The Atlantic Trio