Wil jij alles weten van de natuur, doe mee met Scharrelkids!  

In september 2023 gaat het nieuwe jaar voor de IVN Scharrelkids van start. Ben jij tussen de 8-12 jaar en woon je in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijn, en wil je meer weten over knotsgekke paddenstoelen, stoere bomen, zingende vogels en nog veel meer? Dan kun je één keer per maand met echte natuurgidsen van de IVN op stap.
 
Met Scharrelkids gaan we er iedere maand met een vaste groep kinderen op uit naar een natuurgebied in de omgeving van Zeist, Driebergen en Austerlitz. Op zaterdag 23 september gaan we voor het eerst weer van start, om de natuur te beleven met al onze zintuigen. Op de website van IVN Heuvelrug en Kromme Rijn staan de data en thema's voor dit schooljaar vermeld. Tijd is zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

De kosten zijn € 30, - per jaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van IVN heuvelrug en Kromme Rijn: www.ivn.nl/afdeling/heuvelrug-en-kromme-rijn/werkgroepen/op-pad-met-kinderen/scharrelkids. Heb je vragen, dan kun je die sturen naar scharrelkids@ivnhkr.nl

Scharrelkids