Geslaagde nieuwjaars-bijeenkomst Zonnebloem Zeist

Het jaar van de Zonnebloem begint elk jaar met een nieuwjaarsbijeenkomst. Dit keer werd het wel een heel bijzondere meeting met een heel gevarieerd programma. Direct bij binnenkomst werden onze gasten/deelnemers getrakteerd op een glaasje prossecco met wat lekkers en konden ze met hun tafelgenoten elkaars verhalen en ervaringen over de recente feestdagen met elkaar delen.

Deze middag werd officieel geopend door de voorzitter, die allen hartelijk welkom heette en het programma van deze middag doornam. Daarna volgden een 3-tal acts, die door een tweetal Zonnebloem vrijwilligers was ingestudeerd. Onder muzikale begeleiding traden bij de 1e act de tweeling Riatje en Niekje met 'Trappelzak Boogie' vanuit 'hun bedje' als poppenspelers op. Bij de 2e act, geheel passend aangekleed, volgde een optreden als Leen Jongewaard en Wim Sonneveld met het liedje "in een Rijtuigje" samen met het hoofd en kont van een paard. Vervolgens trad Nico alleen als een wandelaar van zijn Wandelclub onder muzikale begeleiding van Suger Lee Hooper op.

Na van alle acts genoten te hebben en vaak uit volle borst meegezongen te hebben, was de pauze.  Tijdens de pauze werd er weer wat lekkers rondgebracht, dat door onze vrijwilligers was klaargemaakt en iets gedronken. Onderwijl werden gedurende bijna 30 minuten een muzikale diashow getoond van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Daarna kwam het Gelegenheidsensemble Alpe d'Huez de zaal binnen. Zij brachten in een tweetal sessies een aantal zeer bekende liederen ten gehore.

In hun pauze kwamen de voorzitter en Nora Dankers, onze regioconsulent, naarvoren en vroegen Ria bij hun te komen. Voor Ria was deze bijeenkomst namelijk haar laatste activiteit van haar 10 jarige werkzaamheden als coördinator activiteiten.  Na haar voor al haar creatieve inbreng, zorgen en begeleiding van de activiteiten van de afgelopen 10 jaar bedankt te hebben, ontving zij o.a. uit handen van Nora de Zilveren insigne. Deze wordt uitgereikt aan vrijwilligers die zich 10 jaar voor de vereniging hebben ingezet of zich op een andere manier bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. Na het tweede optreden van het zangkoor kwam er weer helaas een einde aan deze verrassende en gezellige middag.

Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Zeist