Wouter geeft pianoconcert rondom thema ‘Water’

Datum

Pianovirtuoos Wouter Harbers is inmiddels een begrip in Zeist. Woensdagochtend 1 februari geeft hij zijn vijfde koffieconcert in de Sionskerk.  Dit keer wordt het letterlijk een ‘spetterend’ concert! 

De koffieconcerten zijn een succes: er moeten regelmatig mensen naar huis worden gestuurd vanwege een overvolle zaal. Het concert op woensdag 1 februari is inmiddels ook al bijna volgeboekt, dus wees er tijdig bij! 

Tijdens dit concert kunt u genieten van een uur pianomuziek rondom het thema ‘water’. Een paar voorbeelden: met Chopins Ocean-etude spoelen de golven als het ware over je heen. Bij Händels beroemde Water Music voel je even de feestvreugde van een openluchtconcert op de Theems in Londen. Of droom weg bij rustige eigentijdse muziek over de regen. En u krijgt ongetwijfeld kippenvel bij de muziek die op de Titanic werd gespeeld toen het zonk. 

Wouter licht zijn programma zelf toe, waardoor de muziek bij iedereen dieper binnen komt en nieuwe ervaringen oplevert. Het concert start om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Drink vooraf gezellig koffie met de medebezoekers of maak na afloop een praatje. De entree is gratis, er is een vrijwillige collecte bij de uitgang. Komt u ook meegenieten? Reserveer dan snel via www.koffieconcerten.nl
 

Fotograaf
Frans-Jan Snoek
Wouter Harbers