De Zonnebloem bezoekt Kerstmarkt Vaarderhoogt

De Zonnebloem Zeist is met 35 deelnemers naar de kerstmarkt Vaarderhoogt in Soest geweest. De bijzondere kerstmarkt van dit tuincentrum vond plaats van 13 tot en met 15 december. Zonnebloem Zeist bezoekt deze markt ieder jaar maar door corona ging het in 2021 niet door. Nu kon het bezoek gelukkig weer wel plaatsvinden en wel bij erg koud weer. 

De Zonnebloemgasten struinden eerst de kraampjes af op het voorplein voor het tuincentrum op zoek naar cadeautjes en hebbedingetjes. Daarna werd er in het restaurant warme chocola met slagroom gedronken. Ook werd het tuincentrum zelf nog bezocht. Tenslotte werden door de enigszins verkleumde Zonnebloemers bij de aanwezige oliebollenkraam overheerlijke oliebollen verorberd.

De Zonnebloemdeelnemers werden langs een prachtige route weer naar huis gebracht. Zonnebloem Zeist kan dit soort uitjes weer voor Zeistenaren van boven de 18 met een lichamelijke handicap realiseren. De afdeling is er wat blij mee. Al sinds 1979 verzorgt Zonnebloem Zeist reisjes en evenementen voor haar deelnemers. Ook worden bezoekjes afgelegd. Met name voor het bezoek aan huis zijn nog vrijwilligers nodig. Meer informatie: www.zonnebloem.nl/zeist
 

De Zonnebloem bezoekt Kerstmarkt Vaarderhoogt