Ga mee op avontuur tijdens het Kinderboekenfeest in Figi Zeist

Datum

Het Kinderboekenfeest vindt plaats op zondagmiddag 9 oktober in de Kinderboekenweek in Theater Figi. Het thema is dit jaar Gi-Ga Groen. Ga mee op avontuur in de natuur tijdens het Kinderboekenfeest in Zeist! Ontmoet bekende kinderboekenschrijvers en geniet van de voorstelling Pfff van theater Graasland.

Kinderen van 4-7 jaar kunnen leren illustreren van Mylo Freeman (Prinsesje Arabella), een eigen bos-zoekplaat maken bij Saskia Halfmouw (Zoek!) of mee duiken in gi-ga-groene boeken met Loes Riphagen (Coco kan het!). Kinderen van 7+ kunnen een eigen tempel maken bij Michael Reefs (De Tempeljagers), genieten van een voorlees-voorstelling bij Thijs Goverde (Supergroen) of meereizen naar het oerwoud met Jozua Douglas (Costa Banana).

Wil jij er zeker van zijn dat je jouw favoriete schrijver kunt ontmoeten tijdens het Kinderboekenfeest? Bestel je tickets online of aan de kassa van Figi. Meer informatie: www.kinderboekenfeestzeist.nl

Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van: Stichting Boek & Theater Zeist i.s.m. Hotel Theater Figi, Bibliotheek KunstenHuis Idea, Gemeente Zeist, Literair Zeist en Boekhandel Kramer & van Doorn.

Kinderboekenfeest Zeist