Intercultureel Eetcafé weer terug op een nieuwe locatie

Datum

Na lang zoeken naar een nieuwe locatie zijn we toch weer een beetje terug bij ‘af’: op zondag 2 oktober maakt het Intercultureel Eetcafé onder leiding van Pinipa en Niro Manawaduge een doorstart in ontmoetingscentrum Bij de Tijd, Prof. Dr. Kamerling Onnesweg 14 in De Bilt.

In het ontmoetingscentrum van Silverein is de wens ontstaan om meer contact met de buurt te krijgen. Er is daarom contact gezocht met MENS en zo zijn wij met elkaar overeengekomen om weer elke eerste zondag van de maand samen te eten. 

We gaan starten in de ‘Week tegen Eenzaamheid’, zondag 2 oktober. Inloop vanaf 17.30 uur en samen eten vanaf 18.00 uur. Deze keer staat er een Sri Lankaanse rijsttafel met verrassingstoetje op het menu. De kosten bedragen € 13,- (contant) inclusief koffie/thee/water. Overige drankjes apart afrekenen. 

Aanmelden via servicecentrumdebilt@mensdebilt.nl of 030-7440595 (9.00-13.00 uur). Er is plaats voor 50 personen, vol = vol. Meer informatie: Wilma van Poelgeest, w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl, 06-47296337.

Foto vlnr: Pinipa, Niro, Sep, Wilma, Gaby en Sjaak

Pinipa, Niro, Sep, Wilma, Gaby en Sjaak.