Start leesclub filosofie in Zeist, bezoek de infobijeenkomst

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

In Zeist start binnenkort een leesgroep filosofie. In Kunstenhuis Idea is op dinsdagavond 20 september een informatiebijeenkomst voor mensen die zich willen verdiepen in de verschillende filosofische stromingen en filosofen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, natuur, filosofie en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 20 september om 19.00 uur in Kunstenhuis Idea, Markt 1 in Zeist. De bijeenkomst is vrijblijvend, maar aanmelden is verplicht in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail bep.denblanken@senia.nl.

Leesgroep Zeist
Fotograaf
Arjanneke van den Berg