Start nieuw seizoen Irene Badminton

De donderdagmorgen (domo) groep van badmintonvereniging Irene uit Bilthoven had op 25 augustus haar jaarlijkse uitje en wel een wandeltocht naar 'de twee Biltse Parels', landgoed Beerschoten en Houdringe en het atelier van de Biltse kunstenaar Jits Bakker.

Het atelier en de beeldentuin van Jits Bakker aan de Holle Bilt werd bezocht. In onze gemeente staan op diverse plekken beelden van Jits Bakker; bij Het Nieuwe Lyceum, op de rotonde Hessenweg/Looijdijk en bij het H.F. Witte Centrum.

En op 1 september wordt er weer gebadmintond in de Kees Boeke sporthal in BIlthoven. Op de donderdagochtend wordt er gespeeld van 9.00 tot 11.00 uur en als je wilt kun je eerst beginnen met fitheidstraining, dus waar wacht je nog op?

Irene Badminton wil graag recreatiespelers, jeugd en senioren inspireren en stimuleren om meer (of weer) te gaan sporten. Stuur eens een mailtje naar ons en kom vrijblijvend een keer kijken en sfeer proeven! Meer dan welkom! Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl of mail naar info@irenebadminton.nl

Domo Irene