VKZ versterkt team met Marciano Mascini

Marciano Mascini (25) is in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Marciano versterkt per 15 augustus het team als junior proces- en projectmanager. 

Marciano heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (2020). Parallel aan zijn studie heeft hij ook diverse ervaringen opgedaan om zich professioneel te ontwikkelingen. Zo heeft hij zich bijvoorbeeld ingezet voor het instituut als voorzitter van de “Opleidingscommissie”, een bestuursjaar gedaan voor de studievereniging gelieerd aan het instituut en meegedaan aan het studentenproject “Selficient”, wat deelnam aan de “Solar Decathlon” in Denver, Colorado. 

Binnen zijn opleiding heeft hij de minor Domotica afgerond en is afgestudeerd bij Heijmans Infra Assetmanagement in het onderzoeken van de circulaire en duurzame transitie/uitdagingen waar zij voor stonden. In zijn eerste baan als Werkorganisator bij Coen Hagedoorn Bouwgroep heeft Marciano ervaring opgedaan als werkvoorbereider werkende voor diverse woningbouwcorporaties. 

Met zijn creatieve achtergrond en zijn ervaring met diverse actoren binnen de gebieds- en vastgoedontwikkeling is Marciano in staat om flexibel te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers, maar ook tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Deze kwaliteiten maken hem goed inzetbaar voor complexe proces- en projectzaken.
 

Marciano Mascini