Frederik (52) uit De Bilt zoekt een lunchbuddy

Handjehelpen zoekt voor meerdere bewoners uit De Bilt nog een maatje. Het geeft veel voldoening om iets voor een ander te betekenen.

Frederik (52) uit De Bilt heeft autisme en is hoogbegaafd. Hij kampt met wat lichamelijke aandoeningen, waardoor hij uiteindelijk een kunstgebit heeft gekregen. Hij vindt het lastig om hiermee te eten. Omdat hij heel veel is afgevallen, krijgt hij nu sondevoeding. Maar hij wil natuurlijk weer gewoon gaan eten. Dit lukt hem zelf niet en hij grijpt dan met lunch of avondeten telkens weer naar de makkelijke weg, bijvoorbeeld een kwarkje of een gevulde koek. 

Help jij Frederik met lunchen en word je zijn lunch-buddy? Hij zou er erg mee geholpen zijn als je een half uurtje langskomt tijdens lunchtijd. Je mag zelf mee eten, maar dit hoeft niet. Ook zou Frederik het leuk vinden om wat gezelschap te hebben, iemand om slap mee te lullen, zoals hij het zelf zegt. Ben jij bovengemiddeld intelligent, en vind je het leuk om Frederik gezelschap te houden? 

Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Merel Heine om te kijken of er een match is met deze of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken! Merel: 06-46 58 18 83 of mheine@handjehelpen.nl

Handjehelpen