Ontmoeting burgemeester op bucketlist Femke

Met een bezoek aan de burgemeester ging een lang gekoesterde wens van Femke in vervulling. Het werd een onvergetelijk uur, zowel voor Femke als voor de burgemeester.

Klokslag 11 uur meldden Femke en begeleider van Reinaerde Lize Kraaijeveld zich bij de balie van Gemeente De Bilt. In stijl gekleed begaven ze zich naar het kantoor van de burgemeester, waar Femke eindelijk oog in oog stond met burgemeester Potters.  De ontvangst was hartelijk met thee en taartjes. Femke bleek een scherpe en volleerde interviewster, zonder blad voor de mond. Ze vroeg burgemeester Potters het hemd van het lijf. De burgemeester op zijn beurt, antwoordde openhartig op al haar vragen. Het werd een mooi gesprek.

Bucketlist
De ontmoeting kwam voort uit een eerder gehouden online lunch, met cliënten van Reinaerde De Schaapskooi en gemeente ambtenaren. Femke vertelde toen dat het ontmoeten van de burgervader op haar bucketlist stond. Een ambtenaar die dit hoorde liet zich dit niet twee keer zeggen. Hij regelde een uitnodiging voor Femke op Jagtlust. Met het afstrepen van dit punt op de bucketlist van Femke staan er nieuwe punten bovenaan, namelijk rijden op een olifant en een hand geven aan koning Willem Alexander. Mocht u een idee hebben hoe deze wensen in vervulling te laten gaan, dan houdt Femke zich aanbevolen. 

Ontmoeting
De ontmoeting kwam tot stand mede dankzij Samen voor De Bilt. Deze stichting organiseert ontmoetingen tussen mensen uit verschillende werelden. Hiermee wil zij de maatschappelijke betrokkenheid in onze gemeente vergroten. Wilt u ook een bijdrage leveren aan onze samenleving, neem dan contact op met Judith van Samen voor De Bilt via 06-11564957 of info@samenvoordebilt.nl

Foto: Er ontstond een mooi en openhartig gesprek tussen Femke en burgemeester Sjoerd Potters.

Er ontstond een mooi en openhartig gesprek tussen Femke en burgemeester Sjoerd Potters.