Kind - ouder toernooi voor Jeugd Irene Badminton

Eindelijk kon onlangs weer een toernooi voor onze jeugd worden georganiseerd. Door de lockdowns moesten we dit toernooi zelfs 2x uitstellen. 

Met veel enthousiasme ging de goed getrainde jeugd de uitdaging aan om hun vader of moeder een lesje badminton te geven. Bij de warming-up zag je al snel de verschillen in conditie. Trainer Arjan gaf daarom nog wat nog conditie verhogende tips mee. Want badminton lijkt eenvoudig, maar het is een van de snelste racket sporten. Het is dus een bijzondere gezonde sport voor jong en oud.

Voor het nieuwe badminton seizoen (september) kan de jeugd (vanaf 8 jaar) zich ook nu al aanmelden. Irene Badminton wil volgend seizoen nog meer leuke activiteiten voor de jeugd gaan organiseren. Spelen in een team, geeft teamgeest, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. En daar werken de vrijwilligers van Irene Badminton graag aan!

Irene Badminton speelt in de Kees Boekehal in Bilthoven en heeft mede als doel de jeugd, recreanten en senioren te inspireren en te stimuleren om meer (of weer) te gaan sporten. En laat badminton nu een sport zijn, die iedereen kan beoefenen!

Voor informatie kun je terecht op onze website www.irenebadminton.nl  of mail naar info@irenebadminton.nl

Leden Irene Badminton