ALS Lenteloop verloot mooie prijzen onder deelnemers 

Op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni 2022, vindt in Bilthoven alweer de 7e editie van de ALS Lenteloop plaats. Het wandel- en hardloopevenement waarbij de essentie van samen bewegen en samen het leven vieren, voorop staat. Het doel van de ALS Lenteloop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS en de aanverwante ziekten PLS en PSMA. De organisatie zet dit jaar een bijzondere loting op om mensen te stimuleren zoveel mogelijk geld in te zamelen. 

Alle deelnemers die op maandag 6 juni minimaal €200,- op hun donatieteller hebben staan, loten automatisch mee. De organisatie gaat drie zéér mooie prijzen verloten. Deelnemers maken kans op een weekend lang rijden in een luxe sportwagen van Ekris. Ook kunnen zij een geheel verzorgd diner voor twee bij restaurant Ripassa winnen. De laatste prijs is nog even geheim, maar doet zeker niet onder voor de andere prijzen. Houd hiervoor de social media en website van de ALS Lenteloop in de gaten. 

Wat gebeurt er met de ingezamelde gelden?
75% gaat naar TRICALS voor onderzoek naar oorzaak en therapie. 25% wordt besteed aan een rolstoelbus voor de Stichting ALS op de Weg.

Over ALS
Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste symptomen – is er voor deze 1500 patiënten nog niet. Ieder jaar komen er 500 patiënten bij en ieder jaar sterven er 500 patiënten. Schrijf je daarom nu in voor de ALS Lenteloop en loop samen ALS de wereld uit! Genoeg reden het leven te vieren!

Inschrijven is mogelijk via de website, www.alslenteloop.nl, waarbij gelijk een actiepagina wordt aangemaakt om heel eenvoudig fondsen te kunnen werven.
 

ALS Lenteloop