DE-waardepuntenactie Lionsclubs geslaagd

Afgelopen december hebben Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Utrecht Kromme Rijn wederom een inzamelactie georganiseerd. In verschillende winkels in de gemeente De Bilt konden DE-waardepunten en vreemd en oud geld worden ingeleverd.
 
In de afgelopen weken hebben de dames van beide Lionsclubs vele uren besteed aan het tellen van de verzamelde punten. Ook dank aan de mensen die al zelf thuis de punten hadden geteld alvorens deze in te leveren. Totaal zijn er 388.611 DE-waardepunten ingewisseld bij Douwe Egberts, die er 1440 pakken koffie voor heeft geleverd. Voedselbank de Bilt is erg blij met dit resultaat!
 
Niets is mooier dan mensen met elkaar verbinden. Een kop koffie brengt mensen dichter bij elkaar. Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Kromme Rijn maken dat met hun inzamelactie al een aantal jaren mogelijk voor mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is in onze gemeente. In deze tijd is dat ook nog eens extra hard nodig; het aantal mensen dat door o.a. de coronacrisis hulp nodig heeft blijft immers stijgen. Naast de koffie punten is ook ruim 35 kilo vreemd en oud geld ontvangen.

Hiermee kunnen circa 120 staaroperaties in derdewereldlanden worden uitgevoerd. De vreemd en oud geldzuil is onlangs weer verhuisd naar Plus Bilthoven. Daar kan het hele jaar door vreemd en oud geld en DE waardepunten worden gedoneerd.
 
Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Utrecht Kromme Rijn danken iedereen die DE-waardepunten en oud en vreemd geld hebben gedoneerd. Ook de meewerkende winkeliers, te weten Slagerij van Loo in De Bilt, Albert Heijn Bilthoven, Spar Mons Bilthoven, Plus Bilthoven en Jumbo Maartensdijk: Hartelijk dank voor het mogen plaatsen van de inzameldozen!
 

DE-waardepunten actie