Vertelcafé Zeist met verhalen om van te smullen

Datum

Op vrijdagavond 5 november organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt, weer een heel bijzondere Vertelcafé Zeist.  En zoals de vaste bezoekers al weten maken we van elk vertelcafé een feestje. Dus kom en laat je verrassen en verwennen met de mooiste verhalen. Het wordt gehouden van 20.00 tot plm.  22.15 uur in het Torenlaantheater aan de Torenlaan. Zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open. 

Er gebeurt iets magisch als je als verteller verhalen gaat vertellen… Hoe je mensen kunt raken met een verhaal, wat de kracht is van oogcontact, een simpel gebaar, stilte. Maar ook als luisteraar laat een verhaal je niet onberoerd. Op het puntje van je stoel laat je je meevoeren, meezuigen in een verhaal waarvan je nog niet weet hoe het zal eindigen. Maar het lokt je wel mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie. Dus neem die uitdaging aan en kom!

De maar liefst zes vertellers van het komende Vertelcafé Zeist op 5 november laten geen kans onbenut om hun vertelkunsten te verbeteren. Komt er een cursus of workshop langs dan gaan ze er op af. Zo worden ze steeds beter. En doen ze ook weer nieuwe ideeën op voor mooie  verhalen.

In verband met de corona-maatregelen is het gewenst om je van te voren op te geven via www.cultuurzeist.nl/vertelcafé  En neem je coronapas op je telefoon of papier mee. De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Denk aan bijv. 2 of 5 euro op. Kom, luister en geniet. 

Het Vertelcafé Zeist is een onderdeel van de Stichting CultuurZeist en partner van ASZ, Idea Bibliotheek en Literair Zeist. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com
 

Fotograaf
Ronald van Gemeren
Ron Slot