Oproep: Kom je meezingen in het Dolderse Wereldkoor?

Na een oproep op de faceboekpagina ‘Natuurlijk Den Dolder’ hebben 5 enthousiaste zangers de koppen bij elkaar gestoken en taken verdeeld. En daar was het begin van een nieuw koor in Den Dolder. Lekker in je eigen dorp eenmaal per week fijn zingen, hoe leuk is dat? 

We hebben even de tijd genomen om meer zanglijsters te enthousiasmeren. Onlangs was het dan eindelijk zover en kwamen we samen in De Kameel. De eerste avond waarbij we samen met Hans als dirigent een start hebben gemaakt met 14 deelnemers. Wij willen graag nog meer leden, dus neem je buurman, je vriendin etc. mee!

Het repertoire is nog in ontwikkeling, maar zal niet bestaan uit oratorium of opera. wereld(lijke) muziek daar gaan we voor. Muziek uit verschillende windstreken en ideeën zijn van harte welkom. We gaan samen kijken naar wat ons goed bevalt en wat past bij dit koor.

Kom je meedoen? We starten met een proef van 3 maanden, waarbij je elke maandag komt meezingen. Daarna besluiten we hoe we verder gaan. De kosten van deelname zijn mede afhankelijk van het aantal deelnemers. We mikken op 20 zangers/zangeressen. De kosten bedragen voor de eerste drie maanden € 65,- Heb je vragen of wil je je meteen aanmelden neem dan contact op met mij via whatsapp/SMS of via de mail. 

Grietje van der Burg
T: 06-44053514  
ikgvdb@gmail.com

Plaats: De Kameel, Dolderseweg 167
Dirigent: Hans Viezee
Iedere maandagavond van  20.00 - 21.30 uur, inloop 19.45 uur met koffie en thee.

Zingen
Fotograaf
Pixabay