Het nieuwe boek van Gidi Croes uit Bilthoven is verschenen

Avontuurlijke verhalen in een levendige wereld mét een kabouter, welk kind zegt hier nou nee tegen? In het nieuwe boek van Gidi Croes beleeft Raka de eilandkabouter bijzondere avonturen, waarbij de vele details tot de verbeelding van het kind spreken, maar ook ruimte overlaten voor hun eigen fantasie. De spannende avonturen en mooie boodschappen maken dit boek tot een genot om voorgelezen te worden! Dit kinderboek wordt sinds vrijdag 1 oktober uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In vier spannende verhalen beleeft Raka de eilandkabouter met zijn dierenvriendjes talloze avonturen. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De mengeling van werkelijkheid en fictie geeft kinderen ruim de gelegenheid hun eigen fantasie te stimuleren. In ieder verhaal zit een moraal betreffende de positieve gevolgen van vriendschap; de gevolgen van pesten en eenzaamheid; de relatie tussen gezelschap en welbevinden; het fijne gevoel dat hulp aanbieden geeft.
     
Gidi Croes, geboren in 1926, is in haar lange leven altijd geboeid geweest door haar omgeving, de mens, de natuur en met al wat met vrede te maken heeft inclusief de rol van religie daarin. Het gevoel van mysterie en van verwondering over alles wat met het bestaan te maken heeft draagt zij van jongs af aan met zich mee. Tevens staat het motto: “je bent nooit te oud om te leren en om nieuwe uitdagingen aan te gaan” centraal in haar leven. Reislust is een mooi voorbeeld hiervan en vooral nu het schrijven van het boek ‘Raka, de eilandkabouter’.
 
Boekgegevens
Titel: Raka de eilandkabouter - avonturen met zijn dierenvriendjes
Auteur: Gidi Croes
Aantal pagina’s: 62
ISBN: 9789464318401     
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 16,50   
Uitvoering: Paperback

Raka de eilandkabouter