Algemene Seniorenvereniging Zeist: De senioren gaan weer los!

Auteur
Algemene Seniorenvereniging Zeist

Gaan we weer los? Dit is de vraag die de bijna 1600 leden van de Algemene Seniorenvereniging Zeist stellen aan de nieuwe voorzitter na het bestuur: Lia van Dijk, recent aangetreden als opvolger van Albert van Kuijk. Allemaal ingeënt, dus…..

“Wanneer zijn er weer de koffie-uurtjes? Wanneer gaan we weer samen wandelen, fietsen, naar het museum, zingen, gezellig ergens eten, bridgen, toneel spelen, naar de film” (en ga zo maar door). Of even een praatje met elkaar, even luisteren naar elkaar, niet via Zoom, maar gewoon in het ECHT.

Gelukkig komt er aan de coronaperiode een einde, en de eerste activiteiten van ASZ zijn inderdaad weer gestart. En er zullen er binnenkort weer vele volgen. De koffie -uurtjes op verschillende plekken in Zeist zijn weer mogelijk. Er wordt weer Jeu de Boules gespeeld. We gaan wandelen langs het Daatselaarsepad en rond Austerlitz. En er zijn plannen om samen te gaan varen met de Blauwe Bever. ASZ organiseert ook 2 mooie lezingen: een over edelstenen en een over muziekwerken, beiden in het Torentheater. Binnenkort is er ook weer een filmmiddag in Figi.

Alle informatie over deze activiteiten en nog veel meer vindt u op www.seniorenzeist.nl

Geen lid? Geen nood! Iedere senior kan het bij ASZ eens proberen, en dan pas besluiten of dat naar meer smaakt. Lid worden is een mooie opstap naar een prachtige warme zomer, en nog lang daarna! 

Logo ASZ