Volleybalvereniging Nijenheim vernieuwt!

Volleybalvereniging Nijenheim bestaat al bijna 49 jaar. Ook de afgelopen periode heeft zij niet stilgezeten. Een nieuwe website, nieuwe voorzitter, nieuw logo én een nieuw tenue. De kernwaarden uit de missie en visie zijn gemengd volleyballen, plezier, sportief en ook competitief. Een frisse nieuwe start dus!

Competitie in de regio
Zodra de Zeister Volleybalcompetitie (ZVC) weer van start gaat, doen zij met twee gemengde teams mee. De wedstrijden zijn door de week, de thuiswedstrijden op vrijdagavond, in Sporthal Dijnselburg. Doelstelling van Nijenheim is om in 2022 te groeien naar maximaal 40 leden, waarvan er drie gemengde teams mee gaan doen aan de ZVC.

Doe mee!
De vereniging doet hierbij dan ook een oproep aan iedereen in Zeist en omgeving, vrouwen en mannen vanaf 18 jaar, met affiniteit en/of passie voor volleybal, om bij Nijenheim te komen volleyballen. Dus of je nu beginner bent, of jarenlang NeVoBo hebt gespeeld en aan het afbouwen bent: het is leuk, gezellig en zeker ook goed volleyballen bij Nijenheim. Alleen trainen kan ook.

De zomer door
De trainingen zijn weer gestart per 8 juni en in de zomer wordt gewoon doorgespeeld voor de thuisblijvers. In deze periode wordt getraind in de gymzaal van basisschool De Sluis aan de Koppelweg, op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.

Wil je meer weten over de vereniging? Kijk dan op www.nijenheim.com.
Wil je meetrainen, stuur dan een mailtje naar training@nijenheim.com. 

Volleybal
Fotograaf
Pixabay